Valikko
Tietoverkkojen ylläpito

Aloitimme toimintamme vuonna 1997 tietoverkkojen ylläpitotöillä. Tähän aikaan olimme töissä asiakasyrityksissä verokirjalla, mutta toiminnan laajentamisen mahdollistamiseksi perustimme yrityksen vuonna 2005.

Tietoverkkojen ylläpito on yrityksemme perusta, jolle on hyvä rakentaa toimintaa. Ylläpitotöitä tulee tasaisen varmasti ja pääosa toimintamme kassavirrasta tulee asiakkaalle tehtävästä ylläpitotyöstä.

Tavoitteemme on yhdessä asiakkaan kanssa rakentaa toimintamallit ja järjestelmät alusta lähtien yhdessä, jolloin molemmat osapuolet ymmärtävät järjestelmien toimintatavan ja vaatimukset.

Kuitukaapelien asennus, hitsaukset ja mittaukset

Kesällä 2013 hankimme asiakasprojektia varten kuitujatkoskoneen. Kuitujatkoskone on siitä lähtien ollut jatkuvassa käytössä asiakkaamme kuitutyömaalla. Asennamme niin sisä- kuin ulkokaapeleita ja tarpeen mukaan päätämme ne kuitupaneeleihin. Hitsaamme myös jatkoskotelot niin kaivolla kuin kaapissakin.

eSHOP - verkkokauppa

Vieraile verkkokaupassamme ja osallistu kuukausikilpailuumme.


Ajankohtaista


Kaikki uutiset


ML Tietoratkaisut

Palvelemme niin yksityisiä kuin yrityksiäkin. Tavoitteemme on tarjota tuotteita ja palveluja kilpailukykyiseen hintaan sekä palvella asiakaslähtöisesti ja nopeasti.

© ML Tietoratkaisut